Mededelingen

Corona-maatregelen

Ons bedrijf is gewoon open. Wij volgen de adviezen en landelijke richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. 0573-251432

Al 50 jaar is Wijma een bekende en betrouwbare naam in de regio als het om auto’s en taxivervoer gaat.

De heer Wijma sr. is begonnen met het autobedrijf aan de Zwiepseweg en sinds 30 jaar is zijn zoon Dick deelgenoot in het bedrijf. Zij staan voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, optimale serviceverlening en een flexibele instelling. Daarnaast bieden zij een ruim en gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte Nissans.

Het zal alleen de oudere klanten nog bekend in de oren klinken dat Jan Wijma ooit ook rijlessen heeft verzorgd. Inmiddels bestaat auto- en taxibedrijf Wijma aan de Zwiepseweg ruim 50  jaar en is er veel veranderd.

 

Vroeger al een begrip aan de zwiepseweg.

 

Jan Wijma heeft een stapje terug gedaan en zoon Dick en zijn vrouw Annet zijn nu de drijvende krachten achter het bedrijf. ‘En niet te vergeten ons vaste team van medewerkers’ vult Dick daar meteen bij aan. Wijma VOF is ook na 50 jaar nog steeds een familiebedrijf in de positieve zin van het woord; men kent de klanten persoonlijk, het complete team voelt zich betrokken bij het bedrijf en Service wordt met een hoofdletter geschreven. Jan Wijma wil voor deze gelegenheid nog wel een keer terugkijken. ‘Ik ben begonnen als sub-dealer van Fiat en ik deed ook veel in DAF. In 1970 heb ik de overstap gemaakt naar Datsun, dat later dus Nissan werd. De rijschool heb ik verkocht om mij volledig op het garagebedrijf en de taxidiensten te kunnen richten.’ Zoon Dick was tijdens zijn middelbare schooltijd al actief binnen het bedrijf en bouwde het verder uit naar een solide onderneming met een brede klantenkring in de regio. Wijma is gespecialiseerd in Nissan, maar ook voor alle andere merken hebben wij de kennis en apparatuur in huis!